Tracer Σετ Μικροφώνου Studio Pro 46821 Χρώμα Μαύρο

Τιμή Λιανικής: 48,13€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46851
  • Barcode: 5907512866634

 Με ένα επαγγελματικό κιτ μικροφώνου στούντιο ηχογράφησης στις ρυθμίσεις σας, είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση ανά πάσα στιγμή, είτε κάνετε voiceover, podcast, vlogging, υπαγόρευση, gaming ή streaming. Αυτό το σετ μικροφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηχογραφήσεις στο σπίτι ή στο επαγγελματικό στούντιο.

• ΠΥΚΝΩΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ– Το εσωτερικό chipset και το PCBA του μικροφώνου έχουν σχεδιαστεί για απλή χρήση, η οποία δεν απαιτεί πρόσθετη φανταστική ισχύ για την ενεργοποίηση. Απλώς τοποθετήστε την ακίδα 3,5 χιλιοστών του μικροφώνου στην υποδοχή ήχου του επιτραπέζιου υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να γίνετε YouTuber ή απολαύστε τη συνομιλία του παιχνιδιού με τον φίλο σας.

• ΒΑΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΜΠΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΚΤΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - Ρυθμιζόμενος ψαλιδωτός βραχίονας μικροφώνου με υψηλής ποιότητας ατσάλι και ελατήρια βαρέως τύπου. Το μικρόφωνό σας θα παραμένει πάντα στη θέση του μόλις βάλετε το ρυθμιζόμενο βραχίονα του μικροφώνου σας στην τέλεια θέση. Με αυτή τη βάση μικροφώνου μπουμ, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή ή την εκπομπή σας χωρίς διακοπές ή απογοητευτικές επαναλήψεις, επειδή ο βραχίονας του μικροφώνου ανάρτησής σας θα παραμείνει ακριβώς εκεί που θέλετε.

• ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΑΝΤΟΥ MIC STUDIO BOOM - Βελτιώνει την ποιότητα εγγραφής και μετάδοσης σταθεροποιώντας και απομονώνοντας το μικρόφωνό σας από χτυπήματα και κουδουνίσματα στο γραφείο ή στο τραπέζι. Ο σφιγκτήρας γραφείου με επένδυση σε αυτή τη βάση μικροφώνου εκπομπής αποτρέπει τη ζημιά στην επιφάνεια του γραφείου και μειώνει τον θόρυβο των κραδασμών.

• Ο ΨΑΛΙΔΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΣ με πλήρη περιστροφή και ρυθμιζόμενο ύψος βραχίονα μπούμας επιτρέπει την τέλεια τοποθέτηση της βάσης του βραχίονα μικροφώνου σας.