ΦΩΣ ΝΥΚΤΑΣ ΜΕ ΣΕΝΣΟΡΑ TRACER PIR 1200mAh 46828

Τιμή Λιανικής: 12,60€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46828

Tracer PIR – λάμπα με αισθητήρα κίνησης

Μια πρακτική λάμπα LED με αισθητήρα κίνησης θα είναι ιδανική για ντουλάπες, σκάλες που οδηγούν σε γκαράζ ή ντουλάπες. Ένας έξυπνος αισθητήρας θα ενεργοποιήσει το φως μόλις ανιχνεύσει κίνηση.

• 12 LED.
• Ανιχνευτής γρήγορης κίνησης.
• 200 ημέρες με μία μόνο χρέωση.
• Θερμοκρασία χρώματος 6000-6500 Κ.
• Ενσωματωμένη μπαταρία 1200 mAh.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απίστευτα λειτουργική λάμπα LED σε οποιοδήποτε μέρος χρειάζεται φως χωρίς να τη συνδέσετε με το ηλεκτρικό δίκτυο, π.χ. Ιδανικό για φωτισμό του διαδρόμου, του υπογείου, του εσωτερικού της ντουλάπας, των σκαλοπατιών, των ραφιών στο αυτοκίνητο κ.λπ. Η λάμπα LED διαθέτει αισθητήρα κίνησης που ανιχνεύει κίνηση εντός 100° σε απόσταση έως και 3 μέτρων. Η λάμπα διαθέτει αισθητήρα χάρη στον οποίο αντιδρά μόνο σε σκοτεινό περιβάλλον. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, δεν θα ανάβει άσκοπα όταν το περιβάλλον είναι φωτισμένο παρά την ανιχνευμένη κίνηση.

Η λάμπα έχει 2 πιθανές ρυθμίσεις: χαμηλό ή έντονο φως.
Η λάμπα έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1200 mAh. Σε μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, η λάμπα θα ανάψει περίπου 1000 φορές, που κατά μέσο όρο σημαίνει ότι με μία φόρτιση η λάμπα θα μας εξυπηρετήσει για 200 ημέρες. Όταν η λάμπα αποφορτιστεί, τη φορτίζουμε με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται.
Η λάμπα μας μπορεί να στερεωθεί σε όλες τις επίπεδες, λείες, στεγνές επιφάνειες.

Εγκατάσταση:
Το σετ περιλαμβάνει μια αυτοκόλλητη βάση που μπορεί να κολληθεί εύκολα σε μια επίπεδη επιφάνεια. Η λάμπα είναι κουμπωμένη στη θήκη με γάντζους στη θήκη - χάρη σε αυτό είναι εύκολο να ξεκουμπώσετε τη λάμπα για φόρτιση.


Ενεργειακής απόδοσης
Η λυχνία θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν ανιχνευτεί κίνηση γύρω από τον αισθητήρα. Εάν δεν συμβεί τίποτα, θα σβήσει αυτόματα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε να σβήνετε το φως στην ντουλάπα ή σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείτε σπάνια, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια.

Φωτισμός κακώς προσβάσιμων σημείων
Η λάμπα Tracer θα είναι ιδανική για φωτισμό στενών σημείων, όπως ντουλάπες ή μικρά ντουλάπια, ή ως πρόσθετη πηγή φωτός σε σκάλες, ντουλάπες ή υπόγεια.