Router TENDA F3 Wireless-N 300Mbps - Access Point White

Τιμή Λιανικής: 27,69€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TENDA
  • Κωδικός: 1-F3

Μεταφέρετε στον δρομολογητή αυτό που είναι καρδιά για τον άνθρωπο. Το ανώτερο Broadcom Chip εξασφαλίζει σταθερή και γρήγορη ασύρματη απόδοση, καθιστώντας το ιδανικό για ροή μουσικής, μεταφόρτωση φωτογραφιών, συνομιλία μέσω βίντεο, ροή βίντεο HD και άλλες εργασίες εντάσεως εύρους ζώνης.

Εύκολη εγκατάσταση
Η εύκολη διεπαφή ρύθμισης σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε εύκολα την εμπειρία WiFi χωρίς προβλήματα. Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας ή πρώτος χρήστης, το F3 είναι εξαιρετικά εύκολο και διαισθητικό για εγκατάσταση χωρίς χρονοβόρες λειτουργίες. Το F3 σάς κάνει να απολαμβάνετε μια εύκολη και ελεύθερη περιστροφική ζωή.

Κάλυψη WiFi έως 200m2
Τρεις εξωτερικές κεραίες ενισχύουν το WiFi σε όλο το σπίτι σας για να απολαύσετε απόλυτη διασκέδαση στο σερφάρισμα. Το F3 σάς βοηθά να διατηρείτε τις φορητές συσκευές, τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων και τους υπολογιστές συνδεδεμένους με WiFi με αξιόπιστη σύνδεση και εκτεταμένη κάλυψη σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις νεκρές ζώνες WiFi.

Έλεγχος εύρους ζώνης
Ο έλεγχος ευρείας ζώνης με βάση IP σας επιτρέπει να διανέμετε εύρος ζώνης σε συγκεκριμένους υπολογιστές. Μπορείτε να εκχωρήσετε εύρος ζώνης σε διαφορετικές εργασίες για να διασφαλίσετε την ανάγκη του σερφ όλων. Όταν είναι συνδεδεμένες πολλές συσκευές, διατίθεται WiFi ροής. Μπορεί να διασφαλίσει την καλύτερη χρήση του εύρους ζώνης ελέγχοντας τη συμφόρηση και αποτρέποντας την κατάχρηση εύρους ζώνης. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες ενός μικρού δικτύου λαμβάνουν δεσμευμένο και συγκεκριμένο εύρος ζώνης, εμποδίζοντας τις μη κρίσιμες εφαρμογές να αποδυναμώσουν την απόδοση του δικτύου.

Ρύθμιση σε 30 δευτερόλεπτα
Η εξαιρετικά απλή διεπαφή ρύθμισης σάς βοηθά να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς κόπο σε 30 δευτερόλεπτα. Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας ή πρώτος χρήστης, το F3 είναι εξαιρετικά εύκολο και διαισθητικό για εγκατάσταση χωρίς χρονοβόρες λειτουργίες.

Η ασύρματη ταχύτητα έως και 300Mbps είναι ιδανική για ροή μουσικής, μεταφόρτωση φωτογραφιών, συνομιλία μέσω βίντεο, ροή βίντεο HD και άλλες εργασίες εντάσεως εύρους ζώνης.