ΗΧΕΙΟ TRACER Splash L BLUETOOTH

Τιμή Λιανικής: 30,82€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46609

 Ασύρματο ηχείο TRACER Splash L με Bluetooth και TWS

Το Tracer Splash L είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής που τους αρέσει να το ακούνε σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιώντας το ηχείο Tracer Splash, μπορείτε να απολαύσετε φανταστικό ήχο σε πάρτι, πικ-νικ ή να παρακολουθήσετε μια ταινία στο smartphone σας με μερικούς φίλους.

• Τεχνολογία TWS - δημιουργήστε ένα ισχυρό στερεοφωνικό σετ.
• Ασύρματη σύνδεση Bluetooth 5.0 - όχι πλέον «σπαγγέτες καλωδίων».
• Ανθεκτική μπαταρία - 8 ώρες μουσικής.
• Βαθμός προστασίας IPX6 - ιδανικό για βαρκάδα ή κολύμπι.
• Αναπαράγει μουσική από κάρτες μνήμης.
• Διαχειρίζεται τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Δημιουργήστε το στερεοφωνικό σας σετ με την τεχνολογία TWS
Το ηχείο Tracer Splash L διαθέτει τεχνολογία True Wireless Stereo που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλά ηχεία χρησιμοποιώντας Bluetooth. Δημιουργήστε ένα, ισχυρό στερεοφωνικό σετ και απολαύστε τέλειο ήχο.

Υψηλής ποιότητας στεγανότητα νερού
Χρησιμοποιήστε το ηχείο Tracer Splash L σε παραλίες, πικνίκ, όχθες της λίμνης και σε σκάφη. Ο βαθμός προστασίας IPX6 εξασφαλίζει πλήρη προστασία από νερό που εκτοξεύεται από διαφορετικές κατευθύνσεις με ρυθμό ροής 100 λίτρα ανά λεπτό. Απολαύστε άψογο ήχο και μην ανησυχείτε για το βρεγμένο ηχείο!

Απολαύστε την άνεση
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς περιορισμούς των συνεχώς μπερδεμένων καλωδίων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bluetooth για να συνδέσετε το ηχείο Tracer στην κινητή συσκευή σας - και μπορεί να απολαύσετε τη μουσική. Για να το κάνετε ακόμα πιο άνετο, αντιγράψτε τη λίστα αναπαραγωγής σας σε μια κάρτα μνήμης που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο ηχείο σας και παίξτε την όποτε θέλετε.

Ατελείωτη μουσική χάρη στην ανθεκτική μπαταρία
Το ηχείο Tracer Splash L είναι εξοπλισμένο με ανθεκτική μπαταρία που σας επιτρέπει να ακούτε συνεχώς την αγαπημένη σας μουσική για 8 ώρες! Χρησιμοποιήστε τις αόριστες δυνατότητές του για να κάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας ακόμα πιο ευχάριστο.