Webcam Full HD WEB007

Τιμή Λιανικής: 31,51€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-B17
  • Barcode: 5907512865569

Η κάμερα Web Tracer FHD WEB007 είναι μια σύγχρονη συσκευή για απαιτητικούς χρήστες. Μπορείτε να μιλήσετε για ώρες με τους φίλους σας και να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες εγγραφές βίντεο σε ποιότητα Full HD, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να παρουσιάσετε στην κοινότητα του Διαδικτύου. Είτε πραγματοποιείτε διαδικτυακή εκπαίδευση για μια διεθνή εταιρεία είτε είστε vlogger και θέλετε να μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας - η κάμερα web Tracer είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

• Εικόνα Full HD
• Ευρύ οπτικό πεδίο - 120 °
• Matrix 2MP CMOS
• Αισθητήρας διόρθωσης φωτός
• Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Υψηλή ποιότητα εικόνας
Η κάμερα Web Tracer FHD WEB007 καταγράφει εικόνα σε ποιότητα Full HD στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (με ανάλυση HD 720p με εκπληκτική ταχύτητα 60 fps), η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι παραλήπτες σας θα σας βλέπουν καθαρά κατά τη διάρκεια κάθε βιντεοκλήσης. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να εγγράψετε εκπληκτικά ομαλά πλάνα, έτσι ώστε οι θεατές σας να βιώνουν τα συναισθήματα μαζί σας κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής.

Δείτε κάθε λεπτομέρεια
Ο φακός Tracer FHD WEB007 Webcam παρέχει οπτικό πεδίο 120 μοιρών, οπότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε αν έχετε αρκετό χώρο στο πλαίσιο για να καταγράψετε το επιλεγμένο περιεχόμενο. Σκοπεύετε να ξεκινήσετε vlogging; Η κάμερα web Tracer θα σας επιτρέψει να εγγράψετε κάθε λεπτομέρεια και το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα παρέχει καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας κατά την εγγραφή.

Ένας πλούτος χρωμάτων
Χάρη στον πίνακα CMOS, η κάμερα Web Tracer WEB007 μπορεί να αναπαραγάγει κάθε λεπτομέρεια, δυναμική κατάστασης και χρώμα πολύ καλύτερα. Από τώρα και στο εξής, το μήνυμά σας θα χαρακτηρίζεται πάντα από ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και η γρήγορη απόκριση της συσκευής θα σας επιτρέψει να τραβήξετε όλες τις αποχρώσεις κατά τη ζωντανή ροή.

Φωτεινή εικόνα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες
Είναι μια συννεφιά, φθινοπωρινή μέρα και θέλετε να τραβήξετε άλλο υλικό για το vlog σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάμερα Web Tracer. Χάρη στον αισθητήρα διόρθωσης φωτός, η εικόνα σας θα είναι πάντα τέλεια φωτισμένη, ακόμα και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η αυτόματη διόρθωση του φωτισμού θα διασφαλίσει ότι θα έχετε πάντα ένα καθαρό και υψηλής ποιότητας βίντεο και θα μπορείτε να εστιάζετε μόνο στο περιεχόμενο του επεισοδίου που εγγράφεται.