ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ RA 768 S

Τιμή Λιανικής: 31,51€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TREVI
  • Κωδικός: 5528

 Το φορητό ραδιόφωνο TREVI RA 768 S AM / FM είναι μια μικρή και συμπαγής συσκευή που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική όπου θέλετε. Με την πρακτική λαβή μπορείτε να τη μεταφέρετε χωρίς καμία δυσκολία.

Το φορητό ραδιόφωνο Trevi έχει πολύ ελκυστικό σχεδιασμό και μοντέρνες γραμμές. Στο πάνω μέρος είναι εξοπλισμένο με μια σταθερή λαβή για να μπορεί να το μεταφέρει πολύ εύκολα. Στο πίσω μέρος, στη συνέχεια, είναι εξοπλισμένο με μια ανακλινόμενη και επεκτάσιμη κεραία για τη λήψη του σήματος που θα είναι διαθέσιμο στα κύματα AM / FM. Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε το κουμπί για να ρυθμίσετε τις συχνότητες και την ένταση.

Με αυτό το ραδιόφωνο μπορείτε να κάνετε πικνίκ και να περάσετε τις διακοπές σας στην παρέα πολλών καλών μουσικών. Μικρό και συμπαγές, είναι πολύ ελαφρύ και στο πλάι θα βρείτε είσοδο ακουστικών. Από τη μία πλευρά, από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα ηχείο για ήχο. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω του κλασικού καλωδίου τροφοδοσίας ή τοποθετώντας 3 μπαταρίες μεγέθους C στο κατάλληλο διαμέρισμα.

» Radio portatile 2 bande
» Gamme d’onda: AM/FM
» Alta potenza
» Presa cuffia
» Alimentazione: AC 230V/50Hz
» Batterie: 3x”C” (UM2)
» Dimensioni: 210 x 62 x 139 mm