Mechanical Keyboard Tracer GAMEZONE HITT

Τιμή Λιανικής: 34,38€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46780

 Συνδεθείτε στο παιχνίδι με ένα συμπαγές μηχανικό πληκτρολόγιο - Tracer Hitt. Είναι μια τέλεια λύση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες βίντεο. Η κλασική πληκτρολόγηση και ο συμπαγής σχεδιασμός το καθιστούν πολύ άνετο όχι μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και κατά τη διάρκεια της καθημερινής εργασίας. Ένας ενδιαφέρων οπτικός εμπλουτισμός είναι ο οπίσθιος φωτισμός LED με 6 βαθμούς φωτεινής έντασης, κάτι που θα κάνει τη χρήση του πληκτρολογίου ακόμη πιο ευχάριστη κατά τη διάρκεια μαραθωνίων παιχνιδιών. Το πληκτρολόγιο Tracer Hitt είναι μέρος της δημοφιλούς σειράς προϊόντων GAMEZONE, σχεδιασμένο για απαιτητικούς παίκτες που αναμένουν ότι ο εξοπλισμός παιχνιδιού τους θα πρέπει να διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και παραμέτρους παιχνιδιού. Υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στη σειρά προϊόντων GAMEZONE μας εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και με εντατική χρήση.

• Φωτισμός RGB 6 μοιρών.
• Ευέλικτη σύνδεση USB.
• Κλασικό πάτημα πλήκτρου.
• 11 πλήκτρα πολυμέσων.
• Βασική διάρκεια ζωής: 3 εκατομμύρια κλικ
• Κλείδωμα κλειδιών «Windows».
• Anti-ghosting - καταγράφεται κάθε κίνηση.

Οπίσθιος φωτισμός RGB
Ο σχεδιασμός του φωτιστικού ουράνιου τόξου θα εξασφαλίσει αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των βραδινών τουρνουά τυχερών παιχνιδιών. Η φωτεινή ένταση 6 μοιρών του οπίσθιου φωτισμού LED σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του πληκτρολογίου Tracer Hitt στο στυλ και τη διάθεσή σας. Κάντε την εμπειρία παιχνιδιού σας επική χάρη στο σύγχρονο οπίσθιο φωτισμό RGB.

Ανθεκτικοί διακόπτες
Μηχανικοί διακόπτες και κλασικό πάτημα πλήκτρων, σε συνδυασμό με συμπαγή σχεδίαση, εγγυώνται υψηλή αντοχή στη φθορά ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο σκληρών μαχών.

Anti-Ghosting και Win Lock
Έχετε κάνει τυχαία κλικ σε κάτι στη ζέστη της μάχης και ελαχιστοποιήσατε το παράθυρο, διακόπτοντας το παιχνίδι; Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για αυτό: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Win Lock, αποκλείοντας έτσι το πλήκτρο «Windows». Σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτές τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η λειτουργία Anti-ghosting επιτρέπει να πατήσετε πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα για να εκτελέσετε μια σημαντική εντολή χωρίς να διακόψετε το παιχνίδι. Το Anti-Ghosting εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του παιχνιδιού και τον πλήρη έλεγχο ενώ δίνει πολλές εντολές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πατάτε κάθε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο ταυτόχρονα.