Keyboard TRACER GAMEZONE Lightray USB

 
 

Τιμή Λιανικής: 16,60€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-45969

  Το πληκτρολόγιο Tracer Lightray, αν και έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες των αρχάριων παικτών, είναι επίσης ιδανικό για πιο προχωρημένους χρήστες. Η συσκευή προσφέρει πρόσβαση σε 12 κουμπιά πολυμέσων, τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την άνεση της χρήσης, μετατρέποντας τον υπολογιστή σε ένα πραγματικό ηλεκτρονικό κέντρο εντολών.

Ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός LED δίνει στον εξοπλισμό χαρακτήρα και επίσης κάνει τις βραδινές συνεδρίες παιχνιδιού πιο ωραίες. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία anti-ghosting και κλείδωμα κλειδιών WINDOWS, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως το συναρπαστικό παιχνίδι χωρίς να ανησυχείτε για επιστροφή κατά λάθος στην επιφάνεια εργασίας στην λιγότερο αναμενόμενη στιγμή.

Το Lightray είναι ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους που βασίζεται σε διακόπτες μεμβράνης, παρέχοντας πολύ υψηλό χρόνο απόκρισης. Διαθέτει επιπρόσθετα αντιολισθητικά μαξιλάρια που παρέχουν εξαιρετική λαβή και πτυσσόμενα στηρίγματα που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την κλίση των κλειδιών στις προτιμήσεις σας. Το σύνολο συμπληρώνεται από ένα μακρύ καλώδιο με βύσμα USB, συμβατό με όλους τους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές που υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο.