Mouse TRACER GAMEZONE ASH RGB

Τιμή Λιανικής: 24,35€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46768

 Συνδεθείτε στο παιχνίδι με το Tracer Ash Mouse! Ελαφριά κατασκευή, μοναδική εμφάνιση, οπίσθιος φωτισμός RGB, 8 κουμπιά, ρολό και ευαίσθητος οπτικός αισθητήρας είναι το μόνο που χρειάζεστε στην εικονική σας περιπέτεια. Το οπτικό ποντίκι Tracer Ash ανήκει στη δημοφιλή γραμμή GAMEZONE, σχεδιασμένο ειδικά για απαιτητικούς παίκτες που αναμένουν προηγμένες δυνατότητες παιχνιδιού και παραμέτρους από τον εξοπλισμό τους. Υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή προϊόντων Tracer GAMEZONE εγγυώνται μεγάλη αντοχή ακόμη και με πολύ εντατική χρήση. Εξοπλισμένα με πρόσθετα χαρακτηριστικά, θα ικανοποιήσουν οποιαδήποτε και όλες τις ανάγκες σας. Το Tracer Ash είναι το τέλειο ποντίκι για κάθε περίεργο παιχνίδι.

• Καουτσούκ επιφάνεια - πιο ασφαλές κράτημα.
• 8 κουμπιά και έναν κύλινδρο.
• Ανάλυση 800 - 2400 DPI.
• Ρυθμιστικά τεφλόν.
• Οπίσθιος φωτισμός υγρού ουράνιου τόξου RGB.
• Αλλάξτε τη διάρκεια ζωής έως και 3 εκατομμύρια κλικ.
• Σχεδίαση με το δεξί χέρι.
• Καλώδιο 1,5 m.
• Σύνδεση USB.

Πάντα τέλειος χρόνος απόκρισης
Η ακρίβεια των λήψεων διασφαλίζεται από έναν οπτικό αισθητήρα που λειτουργεί σε μέγιστη ανάλυση 2400 DPI, με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ 4 επιπέδων ευαισθησίας (800, 1200, 1600, 2400 DPI). Ο σύντομος χρόνος αντίδρασης θα σας κρατήσει ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σας. Τα ανθεκτικά ρυθμιστικά Teflon διασφαλίζουν ομαλές και ακριβείς κινήσεις του ποντικιού που μεταφράζονται στον υψηλότερο έλεγχο του παιχνιδιού.

Αφιερωμένο στους δεξιούς παίκτες
Το ειδικό σχήμα που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τους δεξιούς χρήστες παρέχει επαρκή πρόσφυση και υποστήριξη για το χέρι και ανακουφίζει το βάρος στον καρπό κατά τη διάρκεια πολλών ωρών παιχνιδιού. Το Tracer Ash Mouse θα λειτουργεί με οποιοδήποτε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε σκοπευτές, RPG ή στρατηγικές. Με την ακριβή ανάγνωση των κλικ των κουμπιών του ποντικιού, το ποντίκι Tracer θα εκτελέσει κάθε εντολή σας, βοηθώντας σας να νικήσετε τους αντιπάλους σας.

Πλήρως προσαρμόσιμο στο παιχνίδι
Τα κύρια κουμπιά των επιλογών του ποντικιού αλλάζουν έως και 3 εκατομμύρια κλικ. Επιπλέον, η λαστιχένια επιφάνεια του ποντικιού παρέχει μια πιο ασφαλή λαβή κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού.

Οπίσθιος φωτισμός Rainbow RGB
Επιλέξτε τον αγαπημένο σας οπίσθιο φωτισμό από όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων που προσφέρει το Tracer Ash RGB rainbow backlight. Ο πολύχρωμος φωτισμός θα κάνει κάθε παιχνίδι το βράδυ πιο ευχάριστο. Η ελαφριά κατασκευή και ο ξεχωριστός σχεδιασμός δίνουν στο ποντίκι έναν μοναδικό χαρακτήρα, ενώ η εργονομική και ανθεκτική φόρμα παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια πολλών ωρών μαραθωνίου παιχνιδιού.

ΣΥΝΔΕΣΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ
Το Tracer Ash Mouse είναι έτοιμο για χρήση αμέσως από το κουτί. Συνδέστε και παίξτε αμέσως, χωρίς εγκατάσταση επιπλέον, περίπλοκου λογισμικού. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Plug & Play και σύνδεση USB, αυτό το ποντίκι Tracer είναι άμεσα έτοιμο για χρήση.