Mouse TRACER GAMEZONE XO RGB

Τιμή Λιανικής: 10,00€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46797

 Εγγραφείτε στο παιχνίδι με το ολοκαίνουργιο ποντίκι Tracer XO. Ο εργονομικός και ελαφρύς σχεδιασμός, ο οπίσθιος φωτισμός του ουράνιου τόξου και ένας ευαίσθητος οπτικός αισθητήρας, μαζί με τη μοναδική του εμφάνιση, θα κάνουν το Tracer XO τον αγαπημένο σας συνεργάτη gaming. Είναι όλα όσα χρειάζεστε για την εικονική σας περιπέτεια. Το ποντίκι πολυμέσων Tracer XO είναι μέρος της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Tracer GAMEZONE που απευθύνεται σε απαιτητικούς παίκτες που αναμένουν προηγμένες λειτουργίες και παραμέτρους από τον εξοπλισμό παιχνιδιών τους. Χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, οι συσκευές γραμμής GAMEZONE εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και με έντονη χρήση.

• Ματ, λαστιχένιες επιφάνειες για πιο ασφαλές κράτημα.
• 7 κουμπιά και ένα ρολό.
• Ρυθμιζόμενη ανάλυση από 800 έως 6400 DPI.
• Ανθεκτικά ρυθμιστικά Teflon.
• Οπίσθιος φωτισμός Rainbow RGB.
• Προφίλ δεξιά.
• Πλεκτό καλώδιο USB.
• Διεπαφή USB.

Αφιερωμένο στους δεξιούς παίκτες
Οι ειδικές επιφάνειες προφίλ και καουτσούκ παρέχουν καλή πρόσφυση και υποστήριξη για το χέρι και ανακούφιση στον καρπό, ακόμη και κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων περιόδων παιχνιδιού. Το ποντίκι Tracer XO θα είναι τέλειο για κάθε εικονική περιπέτεια - είτε προτιμάτε παιχνίδια σκοποβολής, RPG ή παιχνίδια στρατηγικής, δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Ρυθμιστικά τεφλόν
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ρυθμιστικά Teflon για τέλεια διαφάνεια. Τα ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας ρυθμιστικά εξασφαλίζουν ομαλές και ακριβείς κινήσεις του ποντικιού που θα σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή.

Οπτικός αισθητήρας
Ο οπτικός αισθητήρας που λειτουργεί σε ανάλυση 1600 DPI εγγυάται υψηλή ακρίβεια κάθε λήψης σας. Ο αισθητήρας επαναλαμβάνει κάθε σας κίνηση τέλεια. Το ποντίκι Tracer XO επιτρέπει την γρήγορη αλλαγή της ευαισθησίας του ποντικιού μεταξύ 800 και 1600 DPI - χάρη σε αυτήν τη δυνατότητα, θα μπορείτε να προσαρμόσετε το ποντίκι σε κάθε τύπο παιχνιδιού με ένα μόνο κουμπί!

Οπίσθιος φωτισμός RGB
Ρίξτε μια ματιά σε κάθε συνδυασμό χρωμάτων που προσφέρεται από τον οπίσθιο φωτισμό RGB και επιλέξτε την αγαπημένη σας σύνθεση. Ένας όμορφος, πολύχρωμος φωτισμός θα κάνει το βραδινό σας παιχνίδι πιο ευχάριστο. Ο ελαφρύς, μοναδικός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό οπίσθιο φωτισμό, κάνουν το ποντίκι Tracer XO ιδανικό για όλους τους παίκτες.

Απλώς συνδέστε τη συσκευή και είστε έτοιμοι!
Δεν χρειάζεστε επιπλέον λογισμικό για να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι Tracer XO. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σε μια δωρεάν θύρα USB στον υπολογιστή σας και να απολαύσετε το εικονικό τουρνουά. Το ποντίκι Tracer XO, χάρη στην τεχνολογία Plug & Play και μια διασύνδεση USB, είναι έτοιμο για δράση μόλις το αποσυνδέσετε. Συνδέστε το και παίξτε - αμέσως - χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον, περίπλοκες εφαρμογές.