ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανακοινώσεις σχετικά με τα προϊόντα υγραεριοκίνησης ‘’ LANDI ’’ οι οποίες έχουν προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές, σχετικά με την προέλευση και τις τεχνικές προδιαγραφές τους.

Ενόψει της δημιουργηθείσας  σύγχυσης και με δεδομένο το ενδιαφέρον της εταιρείας μας, ως διανομέας, να διευκρινίσει τις όποιες παρανοήσεις, οφείλουμε να ενημερώσουμε υπεύθυνα το κοινό ότι τα συστήματα υγραεριοκίνησης ‘’LANDI ’’ κατασκευάζονται από την Ιταλική εταιρεία  ‘’ LANDI RENZO SPA’’, η οποία διατηρεί με την εταιρεία μας σύμβαση διανομής στην Ελληνική επικράτεια των προϊόντων ‘’LANDI’’.

Επίσης, πρέπει να τονίσουμε ότι και οι δύο ηλεκτρονικές μονάδες ECU (εγκέφαλοι) LANDI LSI ONE & LANDI LSI PRIME, διαθέτουν επεξεργαστή με μήκος διαύλου δεδομένων 16 bit  και συνέπεια αυτού οι εντολές διαχείρισης του αερίου καυσίμου (υγραέριο) να εκτελούνται με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ Ε.Ε. παραμένει πάντα προσηλωμένη στην εμπορία ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων με γνώμονα τον απεριόριστο σεβασμό προς τον καταναλωτή.