ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ USB-C - HDMI 4K USB 3 46998

Τιμή Λιανικής: 63,00€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TRACER
  • Κωδικός: 4-46998
  • Barcode: 5907512868645

Tracer A-3 Πολυλειτουργικός προσαρμογέας

Ο προσαρμογέας Tracer A-3 είναι η τέλεια λύση για όλους όσους χρειάζεται να χρησιμοποιούν πολλές θύρες ταυτόχρονα – σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητες των υπολογιστών και των φορητών υπολογιστών σας, καθώς και να χρησιμοποιείτε συμβατά smartphone για εργασία ή παιχνίδι.

• Συσκευή πολλαπλών λειτουργιών.

• Σύγχρονη υποδοχή USB-C.

• 3 θύρες: USB 3.1, HDMI 1.4, USB-C.

• Ελαφρύ περίβλημα αλουμινίου.

Ευστροφία Το Tracer A-3 είναι ένας προσαρμογέας πολλαπλών λειτουργιών που θα βελτιώσει τη συνδεσιμότητα του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας. Είναι εξοπλισμένο με υποδοχή USB-C και τρεις θύρες που θα σας επιτρέψουν να συνδέετε και να χειρίζεστε ταυτόχρονα άλλες συμβατές συσκευές. Η θύρα USB 3.1 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε βολικά περιφερειακά υπολογιστή, όπως εξωτερικό πληκτρολόγιο ή ποντίκι, και παρέχει γρήγορη μεταφορά δεδομένων έως και 5 Gbps. Με τη θύρα HDMI 1.4, μπορείτε να συνδέσετε μια πρόσθετη οθόνη ή προβολέα και μπορείτε να εργαστείτε άνετα σε μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό το πρότυπο υποστηρίζει ποιότητα 4K, η οποία θα κάνει την παρακολούθηση ταινιών ή τον χρόνο με το αγαπημένο σας παιχνίδι ακόμα πιο ευχάριστη. Η τρίτη θύρα παρέχει γρήγορη φόρτιση για νέα iPhone, iPad, MacBook και άλλες συμβατές συσκευές USB-C. Ένας απαραίτητος σύντροφος

Ο προσαρμογέας Tracer A-3 είναι μια ελαφριά συσκευή με αλουμίνιο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σχεδόν οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε σε φορητό υπολογιστή και να είστε έτοιμοι να εργαστείτε με τις περισσότερες συσκευές που διατίθενται στην αγορά, ενώ διατηρείτε το γραφείο σας τακτοποιημένο – το Tracer A-3 θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε τα μπερδεμένα καλώδια περιφερειακών αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε . Στερεή κατασκευή Η ανθεκτική κατασκευή και η χρήση μόνο υλικών υψηλής ποιότητας σημαίνει ότι ο προσαρμογέας σας θα σας συνοδεύει για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται να τον αντικαταστήσετε με νέο εξοπλισμό. Με το Tracer A-3 στο χέρι, έχετε πάντα όλα τα απαραίτητα για δουλειά ή παιχνίδι.