ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΟΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ USB SD BLUETOOTH TREVI RR 501 BT ΜΑΥΡΟ

Τιμή Λιανικής: 72,40€     με ΦΠΑ

  • Εταιρία: TREVI
  • Κωδικός: 5409-19
  • Barcode: 8011000018669

ΦΟΡΗΤΗ ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΣΕΤΑ USB SD BLUETOOTH TREVI RR 501 BT BLACK
Η συσκευή εγγραφής ραδιοφώνου TREVI RR 501 BT είναι ένα μοντέλο εξοπλισμένο με πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Εκτός από τις παλιές κασέτες, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή με άλλες συσκευές όπως υπολογιστές και τηλέφωνα. Το ραδιοκασετόφωνο έχει το σχήμα του κλασικού boombox της δεκαετίας του '80 μακρύ και ορθογώνιο με λαβή μεταφοράς και στρογγυλά ηχεία και στις δύο πλευρές.
Περιλαμβάνεται ραδιόφωνο 4 ζωνών με λήψη μέσω επεκτάσιμης κεραίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με είσοδο USB / SD με την οποία μπορείτε να ακούσετε τη μουσική σας σε μορφή Mp3. Το ραδιόφωνο είναι εξοπλισμένο με ένα παλιό κασετόφωνο που μπορεί επίσης να κάνει εγγραφή από ραδιόφωνο, USB, κασέτα και μικρόφωνο.
Θα βρείτε τη σύνδεση Bluetooth που περιλαμβάνεται για να μπορείτε να συνδεθείτε με άλλες συσκευές όπως υπολογιστές, tablet και smartphone. Το τροφοδοτικό απαιτεί το καλώδιο τροφοδοσίας ή τέσσερις μπαταρίες μεγέθους D. Η συσκευή εγγραφής ραδιοφώνου TREVI RR 501 BT είναι ένα ελαφρύ προϊόν με αποκλειστικό σχεδιασμό. Μην την αφήσεις να ξεφύγει!

Ραδιόφωνο 4 μπάντες MW/FM/SW1-2 Κασετόφωνο/κασετόφωνο με αυτόματο επίπεδο εγγραφής και λειτουργία Autostop Είσοδοι USB/SD με αναπαραγωγή αρχείων μορφής MP3 Σύνδεση Bluetooth για να ακούσετε ασύρματη μουσική από Smartphone και Tablet Εγγραφή κασέτας από ραδιόφωνο, USB/SD, Bluetooth και ενσωματωμένο μικρόφωνο Υποδοχή ακουστικών Τροφοδοσία: 230V ~ 50Hz - 4 μπαταρίες μεγέθους “D” (UM1) Διαστάσεις: 317 x 114 x 89 mm