ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ OM 3520

ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ OM 3520

Περιγραφή

 Το ψηφιακό ρολόι τοίχου TREVI OM 3520 D είναι το ιδανικό προϊόν για τη διακόσμηση του τοίχου του καθιστικού ή της κουζίνας. Συσκευασμένο με χαρακτηριστικά, θα σας ενημερώνει πάντα για την ώρα, τη θερμοκρασία και την υγρασία.




Το ψηφιακό ρολόι Trevi ξεχωρίζει για τον πολύ μοντέρνο σχεδιασμό και τις κομψές του γραμμές. Το βάρος περιέχεται και μπορεί να αγκιστρωθεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί σε ένα έπιπλο χάρη σε ένα ειδικό πόδι στήριξης. Η οθόνη LCD έχει εξαιρετική ορατότητα ακόμη και σε μια συγκεκριμένη απόσταση. Στο κέντρο θα εμφανίζεται η ώρα σε μορφή 12/24 ώρας.




Στην οθόνη της συσκευής Trevi θα βρείτε επίσης άλλες πληροφορίες, όπως το ημερολόγιο, με μήνα και ημέρα της εβδομάδας να εκφράζεται σε διαφορετικές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Δανικά και Ολλανδικά. Επιπλέον, η θερμοκρασία περιβάλλοντος υποδεικνύεται σε βαθμούς ° C / ° F. Τέλος, υπάρχει επίσης το επίπεδο υγρασίας που εκφράζεται ως ποσοστό και για να λειτουργήσει, το ρολόι θα χρειαστεί 2 μπαταρίες AA.

 


- Οθόνη LCD 169 x 132 mm για τέλεια προβολή

- ¶μεση εμφάνιση χρόνου / ημερολογίου / θερμοκρασίας

- 12/24 ώρες ρολόι

- Πολύγλωσσο ημερολόγιο (Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Ισπανικά, Δανικά, Αγγλικά)

- Ημερολόγιο / μήνα / ημέρα

- Ψηφιακό θερμόμετρο ° C / ° F

- Εγκατάσταση τοίχου ή τραπεζιού με στοίβα στο πόδι

- Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες μεγέθους "AA" (UM2)

- Μέγεθος: 270 x 235 x 30mm

Σχετιζόμενα Αρχεία